Logic Users Group Logic EXS24 Instruments & Samples, Combo Remapper - Keywswitch Articulations via score symbols
Go Back   Logic Users Group > Apple Logic Discussions > Logic 9
    
   

Logic 9 Ask about general use of Logic Pro and Express 9

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14th March 2010, 10:11 PM   #1
gstorey
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
gstorey is on a distinguished road
Default No Record Enable button on audio tracks.

Just installed Snowleopard and Logic 9.1. All of my previously recorded and new projects no longer show the record enable button on the individual tracks in the Arrange and Mix views. Went into View to check if for some reason the icon had been deselected in the Track Header View. Record enable is checked. Where it should be in the Arrange and Mix windows is blank. Any suggestions?
Thanks for the help.
George
gstorey is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2010, 07:56 AM   #2
Badger
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 30
Badger is on a distinguished road
Default

Look in the preferences for your audio driver selection. If "none" is selected you'll loose the record icons
Badger is offline   Reply With Quote
Old 15th March 2010, 02:48 PM   #3
zerobeat
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 227
zerobeat is on a distinguished road
Default

Also, if your chosen audio interface has no physical audio inputs then you won't get any REC buttons either. Some "DJ" soundcards are like this. And some rare Macs have no built-in input (just output).
zerobeat is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:21 AM.

    
Copyright ©2009, Logic Users Group.