1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Logic 8 Error while trying to synchronize Audio and MIDI.

Discussion in 'Logic 8' started by juniorspecial, Sep 30, 2010.

  1. juniorspecial

    juniorspecial New Member

    I keep getting this error, and I have no idea where to even start to find the problem:

    Error while trying to synchronize Audio and MIDI.

    The recording in question only has 6 tracks in it.
     
  2.  
  3. JuanTahnahmahrah

    JuanTahnahmahrah Senior member

    You did not provide us with any info on your system. That message has to do with the sync window settings. It may mean your sample rate setting in Logic does not match the sample rate setting in your hardware, or you may just have to change a few settings. Maybe mention what hardware you have, and whether your tracks are MIDI, software instruments or Audio. What sample rate is your hardware set for? Is MIDI integrated into your audio interface?
     
  4. juniorspecial

    juniorspecial New Member

    OK. I'm running Logic 8.0.2. I have a new MacBook Pro, 15", 2.4 GHz Intel i5, with Mac OS 10.6.4. Interface is an Apogee Duet.

    4 of the tracks are software instruments; one of the track is an audio drum loop.
     
  5. robgb

    robgb Member

    Juan is correct. I used to get this problem and realized the sample rate of Logic and the sample rate of my computer did not match. I set them both to 48,000k and everything was fine after that.
     
  6. juniorspecial

    juniorspecial New Member

    OK. I understand where to set the sample rate of Logic. But where do I set the "sample rate of my computer?"
     
  7. robgb

    robgb Member

    Applications>Utilities>Audio Midi Setup
     
  8. juniorspecial

    juniorspecial New Member

    OK. Well now I've gotten it to play.

    But I'm having another issue. When I quit the program, I get a dialog box like this:

    [​IMG]

    What in the world is that all about? I mean, there is no such user on my computer, that I'm aware of.
     
  9. robgb

    robgb Member

    I've got no idea. It mentions ReWireDLL, but as far as I know Macs don't recognize dlls. I think it's probably a problem with your ReWire installation.

    Maybe it's searching for that user and not finding the file it needs.
     

Share This Page