1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Logic 9 Logic 9 ALL Tracks Muted (MIDI and Audio), Can't Figure Out Why

Discussion in 'Logic 9' started by reverb992, May 16, 2011.

  1. reverb992

    reverb992 New Member

    I'm hoping this is something simple that I'm just overlooking. I was working on a project yesterday, was screwing around with something in FlexTime, and when I got done, all of the tracks were muted. The mute buttons on each track are not lit up, but the letter 'M' on each mute button is flashing on and off. When I play, I'm getting the appropriate levels on each track, but the only way I can hear anything is to solo all the tracks. This is only happening with this one project, so I feel pretty certain I accidentally changed a setting or something on this one song.

    Anyone familiar with this? Seems like I remember this happening to me once before, but for the life of me, I can't remember how I fixed it.
     
  2.  
  3. Pete Thomas

    Pete Thomas Administrator Staff Member

    Sounds like something somewhere is soloed.
     
  4. zerobeat

    zerobeat Senior member

    Flashing MUTE button means something else is soloed.

    Option-Click on any unsoloed SOLO button (twice) to clear all solos (unsolo everything).

    This method of clearing all solos is actually a byproduct of a really nice feature, and the method I use for soloing 99% of the time. I hate having to unsolo a channel/track when I want to solo a different channel/track, so pressing Option will always clear the previously channel/track soloed.

    In ProTools this method is called "X-OR" mode (and if you press SHIFT in PT you can revert to the old method of keeping everything soloed that is already soloed). I wish Logic had a preference where you could swap the solo mode, so that you'd have to press Option to keep everything soloed (which is what I need only 1% of the time).
     

Share This Page