Combo Remapper - use score text and symbols to switch articulations
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Logic 9 Logic problem with Midi Record,

Discussion in 'Logic 9' started by TechySam, Dec 19, 2011.

  1. TechySam

    TechySam New Member

    Hey guys,

    I have a really weird issue, I have Logic 9 and an MPK88 controller keyboard... Iv had it a while but recently (the last week or so) when I play into logic to record midi there is a slight delay where it puts them on the piano roll...

    I play in time and the sound is intime when playing but it moves it 2 or 3 divisions to the left so its out of time, the only way to do it is to move them all back and forward to get the rhythm right (and its not like all of them are exactly the same delay as some do sit on the notes properly in places then it slips again).

    I tried another keyboard as well and the same thing happens???

    Any ideas more then welcome...

    Sam
     
  2.  
  3. Eli

    Eli Senior member

    Just to rule out the obvious: do you have any delay inducing plug-ins anywhere in your signal flow? Plug-ins like the Ad Limiter, or Multipressor? Possibly on your main output channel strip?
     
  4. TechySam

    TechySam New Member

    Hey thanks for the reply,

    Nope its a clean project, I have tried it with various synths as well and outboard and it all does the same thing?

    Sam
     
  5. georgelegeriii

    georgelegeriii Senior member

    A couple things:
    What is your buffer set to?
    How is your delay compensation set?
     

Share This Page