1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Logic X is not recording the signal

Discussion in 'Logic Pro X' started by edurbrow, Oct 18, 2014.

  1. edurbrow

    edurbrow Senior member

    I am getting a good signal on the channel fader, I can see and hear it, but it just records a line. I have the right input channel selected, the R button engaged. I've got the punch in starting from the beginning. I tried with Autopunch off too. I closed Logic X and restarted it. The audio interface looks right, I'm getting signal there. I just recorded another track through the same interface using a different input earlier.
    I cannot see where I am making a mistake, but I must be missing something.
  3. sonnykeyes

    sonnykeyes Senior member

    Not sure what your recording problem is, but it looks like it's time to start posting in the Logic X forum instead of here. One question before you go: Does the meter still bounce when you're in record, or does it stop as soon as record is engaged? (I think that would indicate some kind of routing problem where the signal goes through until you hit Rec, but I don't know anything about Logic X)
  4. edurbrow

    edurbrow Senior member

    Why do I not end up on the Logic X forum? Not sure. The problem, and it took me another day to figure this out was: I added an audio track. I opened the Library and chose a patch. That patch switched it to a midi software instrument track! Who would have thunk it?!!
  5. bayswater

    bayswater Senior member

    I'd thunk it if you added an instrument patch.

Share This Page