1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Logic 9 Side issue - eMagic Unitor 8 Drivers

Discussion in 'Logic 9' started by dcer10, Feb 28, 2010.

  1. dcer10

    dcer10 New Member

    Hi All,

    There was recently a driver update from apple for the unitor 8. I foolishly installed it thinking it would somehow be better, the old driver was fine. Now each time I boot up the unitor 8 is not present and I need to reset it, has anyone found a way to uninstall the new driver so I can have it work normally again?

    Thanks,

    John
     
  2.  
  3. Colin Shapiro

    Colin Shapiro Senior member

    What system are you on?

    I installed the latest Unitor driver (v2.5) and I have found it to be the most stable ever. I have 1 Unitor MkII and 2 old Unitors and they all work all the time - for the first time I can remember.

    You could probably just remove the driver and re-instate the old one. It lives here:
    [yourdrive]/Library/Audio/MIDI Drivers
     
  4. dcer10

    dcer10 New Member

    Hi,

    Thanks for the location, Ill try that. Did you autoupdate via the system updater with the most recent update a few weeks ago?

    Im on 10.5.8

    10.6 wont work with some of my HW.

    Thanks,

    John
     
  5. Colin Shapiro

    Colin Shapiro Senior member

    Hi John,

    Can't remember....I think I downloaded the update from the Apple site.
    Senior moment.... :brkwl:

    Regards - Colin
     
  6. alienimplant

    alienimplant Senior member

  7. ste swindell

    ste swindell New Member

    i have an old unitor 8.just put xp on my computer: i cant find the drivers anywhere,can someone pls put a link on for the drivers...thanks:thmbup:
     
  8. ste swindell

    ste swindell New Member

    can someone pls help with the drivers for unitor 8...thanks
     

Share This Page