1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Upgraded from Logic 9 to Logic X, old projects are glitched out

Discussion in 'Logic Pro X' started by lukewells, Apr 21, 2014.

  1. lukewells

    lukewells New Member

    My mac froze a couple days ago when using a different program besides Logic 9 and wouldn't turn back on. The apple store had to wipe my harddrive and re-install the latest operating system (OSX 10.9.2). I'm pretty sure I hadn't done the latest OSX update (I was probably at 10.9.1) when my computer froze. I had everything backed up though Time Machine but when I try running any Logic 9 projects since, they are all glitched out. I have 5 FINISHED tracks that I'm trying to save! I un-installed/re-installed Logic 9 and Logic X and it seems like new projects are working ok but my oder projects are glitched out. What is going on with that? How do I save my older projects? Here are some problems:

    -NI Massive plugins were blank instead of saving my parameter levels.
    -mute buttons seems to be connecting to mute buttons on other channels and I don't have that set to do that in the preferences.
    -muting a track in all places doesn’t mute the sound.
    -extreme high volume levels and feedback that is coming from know where it seems.
    -a number of other weird glitches..

    Thanks for your time and help!

    2.4 GHz Intel Core 2 Duo
    8 GB 1067 MHz DDR3
    mid-2010 version
     
  2.  
  3. Atlas

    Atlas Senior member

    It looks like that those projects files have been corrupted somehow...
    Have you tried importing those tracks into a fresh new project?
     
  4. lukewells

    lukewells New Member

    ya I tried that :/
     
  5. Atlas

    Atlas Senior member

    And...?
     
  6. lukewells

    lukewells New Member

    I still had a ton of the weird glitches..
     
  7. gdoubleyou

    gdoubleyou Senior member

    Have you tested on a new project or Logic's demo song?

    :confused:
     
  8. lukewells

    lukewells New Member

    The problem was fixed by re-installing or using different versions of plugins! I recommend taking them out of the project one at a time until the glitches go way.
     

Share This Page